Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model. Μίλησε για τις προτάσεις που δέχτηκε για να εργαστεί στον χώρο της υποκριτικής και αποκάλυψε πως της ζήτησαν να παίξει σε αρχαία τραγωδία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον δεύτερο κύκλο του GNTM. Με αφορμή αυτό, τόνισε πως οι κριτές της είχαν φερθεί πολύ άσχημα όταν βρέθηκε στις οντισιόν.
«Συμμετέχω στην ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” και μέχρι στιγμής έχω συμμετάσχει σε δύο επεισόδια από την Πολυκατοικία. Το θέατρο δεν το έχω σκεφτεί, παρότι μου πρότειναν να παίξω σε αρχαία τραγωδία. Από τη μία θα μου άρεσε να συμμετέχω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να μελετήσω πάρα πολύ. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Έχω φάει που έχω φάει κράξιμο… Είδα ότι σε κάποιους ηθοποιούς δεν άρεσε το ότι θα συμμετέχω στο σίριαλ.
Είδα κοπέλες με τατουάζ παντού… Εμένα γιατί; Εμένα μου είχαν φερθεί πολύ άσχημα για τα τατουάζ. Το πιο άσχημο ήταν αυτό με τα… δύο στήθη που είπε η Ηλιάνα και αυτό που είπε ο κύριος Μπράτης, βέβαια τον λατρεύω, είναι καλούλης, ότι δεν πουλάμε κοπέλες, ενώ πουλάμε ρούχα. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου, το θεώρησα πολύ προσβλητικό, αλλά εντάξει».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.