Τα περιθώρια για το Greece’s Next Top Modelστενεύουν και τα κορίτσια που έχουν απομείνει έχουν τη στρατηγική τους για να φτάσουν στον τελικό. Μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν είναι και η Εύη Ιωαννίδου η οποία από την αρχή του ριάλιτι ήταν κολλητή με την Μικαέλα Φωτιάδη και τη Μέγκι Ντρίο. Όταν οι «φίλες» της αποχώρησαν πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι η Εύη θα κλειστεί στον εαυτό της και θα απομακρυνθεί.
Όντως στο χθεσινό επεισόδιο το μοντέλο επέλεξε να απομακρυνθεί από τις υπόλοιπες και μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω φιλίες με καμία από τις κοπέλες, είναι τυπικές οι σχέσεις και πολύ fake κάποιες οπότε είμαι μόνη μου σε αυτό το κομμάτι και συνεχίζω».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα