Στην Αρκαδία έκανε το θρησκευτικό της γάμο η Μαρία Μενούνοςμε τον άντρα της ζωής της Keven Undergaro. Ο επιτυχημένος τηλεοπτικός παραγωγός και η παρουσιάστρια έχουν κάνει ήδη έναν πολιτικό γάμο, άκρως εντυπωσιακό, στην Times Square στη Νέα Υόρκη αλλά αποφάσισαν να τιμήσουν και τις παραδόσεις της γενέτειρας της νύφης.
Στους καλεσμένους του γάμου δεν βρέθηκαν οι διάσημοι φίλοι της Μαρίας Μενούνος από την Αμερική αλλά στενοί συγγενείς και φίλοι και αρκετά λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους και η Βίκυ Χατζηβασιλείου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της. Η οικοδέσποινα του «Πάμε Πακέτο» έκλεψε τις εντυπώσεις με το look της αλλά και με το τσίφτετέλι που χόρεψε στο γαμήλιο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου. Η Βίκυ χόρεψε το «Τραύμα» της Άννας Βϊσση και σήμερα σχολιάστηκε από την πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!