Τη στάση του Σταύρου Φλώρου στο «Survivor» σχολίασε η Ιωάννα Δεσύλλα, δηλώνοντας πως ο παίκτης είναι ιδιαίτερα υποτονικός.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου, οι δύο παίκτες των Επαρχιωτών εμφανίστηκαν αποξενωμένοι. Η ένταση ανάμεσά τους φαίνεται να κλιμακώνεται, καθώς μια τοποθέτηση της Ιωάννας Δεσύλλα μπροστά στην κάμερα ήρθε να επιβαρύνει περαιτέρω το ήδη βαρύ κλίμα που επικρατεί στην καλύβα της μπλε ομάδας.
Ειδικότερα, στο πρόσφατο επεισόδιο, ο παίκτης των μπλε μίλησε στην κάμερα, λέγοντας πως «στην ομάδα μου δεν μπορώ να πω ότι είναι και ενθουσιασμένοι. Εντάξει, δεν με αφορά κιόλας όμως αν χάρηκαν ή όχι. Έχω έρθει σε ένα παιχνίδι που, καλώς ή κακώς, κάποιοι θα με συμπαθήσουν και κάποιοι δεν θα με συμπαθήσουν. Δεν έχω έρθει εδώ για να κάνω φιλίες».
Από την πλευρά της, η Ιωάννα δεν έκρυψε την ενόχλησή της, τονίζοντας πως «ο Σταύρος με στενοχώρησε λίγο μετά από την τελευταία φορά που είπε κάτι στο συμβόλαιο, πως νιώθω ότι είμαι για διακοπές στην Καραϊβική». Μάλιστα, σχολιάζοντας συνολικά τη στάση του συμπαίκτη της, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «γενικά, με τη συμπεριφορά του, είναι λες και μεταφέρουμε ένα πτώμα. Δεν είναι το μυαλό του ποτέ στο αγώνισμα, ποτέ στην καλύβα».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή