Η αθλητικογράφος σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε από το απολαύσει μια βραδιά γεμάτη ροκ μουσική.
Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από τη σκηνή που είχε στηθεί, φορώντας ένα ανοιχτό γκρι τοπ που άφηνε ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλιά και ένα φαρδύ, λευκό παντελόνι. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου. Στο ένα της χέρι φαίνεται να κρατάει μια βεντάλια και στο άλλο ένα μπουκάλι με νερό. Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χαμογελά στον φακό, έχοντας στο πλευρό της τον Γρηγόρη Μόργκαν.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.