Η Ρούλα Ρέβηκαι ο Αποστόλης Τότσικας μεταμφιέστηκαν για τις Απόκριες και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Το ζευγάρι είναι γνωστό για το χιούμορ που διαθέτει, ενώ συχνά δημοσιεύει υλικό από τη ζωή του, δίνοντας έτσι μια γεύση από την καθημερινότητά του στο κοινό του.
Αυτή τη φορά, η Ρούλα Ρέβη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου έχουν μεταμφιεστεί και οι δύο για τις Απόκριες. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ντύθηκε μπανάνα, ενώ η φωτογράφος... σφουγγαρίστρα.
Στο στιγμιότυπο, φορούν και οι δύο γυαλιά ηλίου και ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό. Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η Ρούλα Ρέβη έγραψε: «Αναπνοή και αυτορρύθμιση για ζευγάρια μέρος δεύτερο. Καλά να είμαστε».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.