Ο τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και περιγράφοντας τη στιγμή που υπέστη το έμφραγμα, είπε: «Όταν έπαθα το έμφραγμα, θυμάμαι πως ήμουν υποβασταζόμενος από την σύντροφο μου για να μπω στο αμάξι και λέω "να δεις που θα γίνει μαλ… και δεν θα κάνουμε την εκδρομή". Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη».
Δείτε το βίντεο
«Είχαμε μπει σε ένα τριπ να πάμε εκδρομή με την μηχανή! Τέλος, αυτό. Δεν είναι black humor, είναι η αλήθεια γιατί αυτό με πείραζε εκείνη την στιγμή. Το μόνο για το οποίο στεναχωριόμουν ήταν πως αν γίνει καμιά στραβή δεν θα γινόταν η εκδρομή. Αλήθεια λέω πως δεν μου πέρναγε τίποτα άλλο από το μυαλό εκείνη τη στιγμή» είπε στη συνέχεια.
«Ήμουν πολύ ψύχραιμος γιατί δεν γίνεται να μην είσαι και ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή. Δεν σου αφήνει περιθώριο αυτό. Πρέπει να χαλαρώσεις και να πας στον γιατρούλη, γιατί αν το προλάβεις αυτό είναι αστείο. Δεν είναι τίποτα. Δηλαδή το κρυολόγημα είναι πιο ανησυχητικό πολλές φορές. Αυτό, άμα το προλάβεις, είναι αστείο. Δηλαδή όταν είδα τι ήταν και πως το γιάτρεψαν, ήταν αστείο» δήλωσε τέλος, ο Στέλιος Ρόκκος.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους