Στο πλευρό της 30χρονης φαρμακοποιού βρέθηκε και η καλή φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα, ήταν εκείνη που έκανε γνωστή την είδηση.
Εκτός από τις ευχές που έστειλε στο ζευγάρι μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ανάρτησε επίσης, ένα στιγμιότυπο στο Instagram.
Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα στο μαιευτήριο, όπου κι επισκέφτηκε το ζευγάρι για να δει το νεογέννητο. Στο story που δημοσίευσε, φαίνονται ροζ μπαλόνια.
Προηγουμένως, η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής της: «Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας».
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.