Για το μόντελινγκ και τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου.
Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου και σχολίασε πώς δέχεται η σύζυγός του το φλερτ που δέχεται από άλλες γυναίκες.
«Το φλερτ είναι πηγή ζωής, είναι ωραίο με φλερτάρουν και χαίρομαι για αυτό. Είναι ένα είδος επιβεβαίωσης και σε βοηθά να πας παρακάτω. Θεωρώ ότι η Ραφαέλα χαίρεται όταν με φλερτάρουν γιατί είναι ένα κορίτσι που τη φλερτάρουν έντονα και εκείνη. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος βλέποντας ότι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει να είμαι δίπλα του, χρίζει αποδοχής από πολύ κόσμο» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv8bcud0vomh)
Στην πορεία, ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι είναι η αγνή απόλυτη αγάπη. Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ένας άνθρωπος που επιλέγεις ή σε επιλέγει ως σύντροφο, θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Εγώ στη Ραφέλα είδα τις αξίες και την αγνή ψυχή που έχει και σε αυτόν τον άνθρωπο είδα τη μητέρα των παιδιών μου. Οπότε εκεί τελειώνουν όλα. Το αν θα είμαστε μαζί 10 ή 20 χρόνια ή 5 μήνες, αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς».
Τέλος, μίλησε για τον χώρο του μόντελινγκ, για τον οποίο μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι «είναι ένα πολύ σοβαρό επάγγελμα».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.