Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «InStyle» και αρχικά, του ζητήθηκε να ξεχωρίσει ποια φωτογράφιση από όσες έχει κάνει με την αγαπημένη του, του άρεσε περισσότερο.
«Το εξώφυλλο του DownTown που είχαμε κάνει μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα οι φωτογραφίες που βγάλαμε στη Νέα Υόρκη. Αλλά άμα κάτσω και σκεφτώ θα σου πω πάρα πολλά. Γιατί εκείνη είναι ένας άνθρωπος... Πώς να το πω; Και τον πιο περίεργο άνθρωπο θα τον αγαπήσει και θα τον βγάλει ωραίο και με τα καλά και με τα κακά του», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τη σχέση τους, που παραμένει το ίδιο δυνατή ακόμα και μετά από 9 χρόνια γάμου, ο ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό είναι μια διαδικασία, ένα work in progress, που το πιο απλό είναι να είσαι εκεί για τον άλλο. Αυτή όμως, είναι η δική μου οπτική. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλες οπτικές γωνίες να το δεις. Δεν υπάρχει συνταγή. Σίγουρα οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν να είναι κοντά ο ένας στον άλλο. Θέλει προσπάθεια και φροντίδα».
Τέλος, αποκάλυψε ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που του έχει ζητηθεί να κάνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Στην αρχή είναι όλα δύσκολα. Δεν έχεις τα εργαλεία και την εμπειρία και έρχεσαι σε έναν κόσμο καινούριο για σένα, ενώ προσπαθείς να είσαι όσο καλύτερος γίνεται», εξήγησε.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.