Ο Πάνος Μουζουράκης πραγματοποίησε στο Θέατρο Άλσος μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου.
Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος, στο οποίο βρίσκοταν και η σύζυγός του, Μαριλού Κοζάρη, η οποία απολάμβανε τη μουσική στις πρώτες θέσεις.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα στις 27 Μαΐου, σε μια όμορφη τελετή στην οποία παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι. Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός επίσης περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Πάντως, το ζευγάρι φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική τους ζωή, καθώς σπάνια μιλούν για αυτήν ή τη μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.