Όλα δείχνουν πως ένα νέο φλερτ εξελίσσεται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, με τους δύο παίκτες από τις αντίπαλες ομάδες να βρίσκονται κρυφά σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα.
Το γεγονός ότι και οι δύο έχουν σχέσεις εκτός του ριάλιτι επιβίωσης δεν φαίνεται να τους πτοεί. Συγκεκριμένα, η Καρολίνα είναι σε σχέση με τον Μπο, ενώ ο Μάριος Πρίαμος με την Ελευθερία Ελευθερίου.
Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Sfera 102.2, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως οι δύο παίκτες δεν συναντήθηκαν μία, αλλά πολλές φορές. Απόσπασμα των δηλώσεών του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».
«Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε "μαζευτείτε από τη ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο". Το σημείο. εκεί όπου πήγαιναν είναι πολύ πυκνό, δηλαδή πώς κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι εκεί απορώ», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzf76s78z0x)
«Αυτή είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor, που είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Πώς τη βρήκαν εκεί; Πώς χώθηκαν εκεί μέσα στα αγκάθια; Ήταν πολύ άβολο για όλους μας», συμπλήρωσε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους