Μέγκι Ντρίο για Ραμόνα Βλαντή: Μαζέψτε την, καταντάει γελοία
«Έχουμε ξεφύγει» δήλωσε το μοντέλο - Πώς απάντησε η Ραμόνα Βλαντή - Δείτε βίντεο
Τη Μέγκι Ντρίοσυνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι τηλεοπτικές κάμερες, με την ίδια να προχωράει σε δηλώσεις κατά της Ραμόνας Βλαντή.
Αφορμή στάθηκε η δήλωση της δεύτερης πως όλες οι κυρίες της σόουμπιζ κρατούν τσάντες-μαϊμού. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η Μέγκι Ντρίο αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έχει κρατήσει κι εκείνη τσάντα-μαϊμού.
«Δόξα τω Θεώ ό,τι φοράω σε brand είναι αληθινό. Της πέφτει λόγος, τώρα, αυτηνής να κάθεται να σχολιάζει τι κρατάει η καθεμία και πως το αγοράζει; Δηλαδή έχουμε ξεφύγει λιγάκι! Μαζέψτε την, όποιος μπορεί, γιατί καταντάει και λίγο γελοία προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp1cfe7x63fd)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί η Ραμόνα να κάθεται να κρίνει τι φοράει η καθεμία κι αν το φοράει σωστά ή λάθος. Κι εκείνη δεν είναι τέλεια».
Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στη συνέχεια, στον χαρακτηρισμό «γελοία». «Ποιος με αποκάλσε γελοία; Δεν με απασχολεί οτιδήποτε λέει! Τίποτα, τίποτα. Οτιδήποτε λένε αυτά τα κορίτσια δεν με απασχολεί, αλήθεια λέω», είπε σε δήλωσή της στην εκπομπή.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας