Μεγακλής Βιντιάδης για Καινούργιου: «Της αρέσει να εκνευρίζεται, ίσως πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση»
Ο σκηνοθέτης σχολίασε τις εκπομπές που προβάλλονται στην τηλεόραση - Δείτε το βίντεο με όσα είπε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά
Τις εκπομπές που προβάλλονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σχολίασε ο σκηνοθέτης, Μεγακλής Βιντιάδης, σε δηλώσεις που έκανε.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» τοποθετήθηκε για τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, και Βίκυ Καγιά.
Αρχικά, για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: «Είναι έξυπνος, δεν είναι κουτός, ξύπνιος είναι. Ξέρει να δημιουργεί καταστάσεις για να συζητιούνται, να γράφουν τα περιοδικά και να σχολιάζουν οι άλλες εκπομπές, αλλά κι αυτό είναι πλέον κουραστικό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cosxz6nbm0h5)
Για τη Φαίη Σκορδά, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε: «Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 ή την αποχώρησαν; Είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς πιστεύετε ότι η εκπομπή αυτή ψυχαγωγεί;».
Στη συνέχεια άφησε το σχόλιό του και για την Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία είπε: «Έχει έναν εκνευρισμό, της αρέσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει. Ίσως της έχουν πει ή να πιστεύει και η ίδια ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τηλεθέαση».
Τέλος, ο Μεγακλής Βιντιάδης αναφέρθηκε στο GNTM και τη Βίκυ Καγιά: «Είναι μια εκπομπή που μου δίνει την αίσθηση της ανωμαλίας. Για μένα, δεν είναι εκπομπή. Η Βίκυ είναι άξιο και καλό παιδί και αναρωτιέμαι γιατί την κάνει αυτή την εκπομπή» είπε συγκεκριμένα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.