Για το «My Style Rocks» τοποθετήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, αποκαλύπτοντας ότι ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πρότζεκτ και αυτός είναι ένας λόγος που καθυστερεί, μέχρι να κλείσει κάποια συμφωνία.
Μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» ο σχεδιαστής μόδας είπε για το τηλεοπτικό σόου μόδας:
«Φυσικά και έχω πρόταση για το My Style Rocks, αυτό τους έλειπε να μην έχω πρόταση. Άκουγα ότι έγινε πρόταση σε αυτόν και τον άλλον, άρα εμένα η θέση μου είναι στον καναπέ μου; Πιστεύω ότι ο Ατζούν θέλει πολύ τη Σπυροπούλου γι’ αυτό καθυστερεί το θέμα. Αυτό μπορεί να είναι η έναρξη του να συζητάει κανείς ότι θα μπορεί να το κάνει».
Για το GNTM είπε: «Βλέπεις έναν Τασούλη με καριέρα να τσακώνεται με τη Βίκυ, τον Καράβα που είναι ένα σούπερ ουάου αγόρι να αναλώνεται σε 20 ώρες γύρισμα να μας πει τι;».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;