Μία άγνωστη ιστορία έφερε στο φως η Δανάη Μπάρκα για μία γυναίκα που είχε πάθει εμμονή τόσο με την ίδια όσο και με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, αφού τις παρακολουθούσε και η κατάσταση είχε βγει εκτός ορίων.
Μιλώντας στην εκπομπή που παρουσιάζει, «Πάμε Δανάη»,το πρωί της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου, η Δανάη Μπάρκα αφηγήθηκε την περίοδο που η επίμονη stalkerτις έκανε να «φρικάρουν».
Πριν χρόνια, μία κοπέλα παρακολουθούσε τη Βίκυ Σταυροπούλου όπου πήγαινε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο τόσο στην ίδια, όσο και στην κόρη της.
«Σκέφτομαι το πόσο σοκαριστικό μπορεί να είναι αυτό και μου ήρθε μια ανάμνηση από μία αντίστοιχη που έτυχε στη μαμά μου, όταν ήμουν πιο μικρή, με ένα κορίτσι. Έχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί, ελπίζω να μην εμφανιστεί μετά από αυτό… Το κορίτσι είχε πάει να διαγωνιστεί σε ένα από τα ριάλιτι που έχουν γίνει κατά καιρούς. Κι εκεί την είχαν αντιμετωπίσει λίγο διαφορετικά, γιατί φαίνεται ένα κορίτσι που χρήζει μιας άλλης φροντίδας. Είχε δει το σπίτι της γιαγιάς μου, έλεγε ότι είναι αδερφή μου, δηλαδή κόρη της μαμάς μου. Πήγαινε στα θέατρα συνέχεια, μπούκαρε, χτύπαγε τα κουδούνια. Κάποια στιγμή είχαμε όλοι φρικάρει.
Μετά, ευτυχώς, νομίζω ότι η μαμά μου την συνάντησε στο θέατρο μία από τις φορές που την περίμενε και της είπε ‘Σε παρακαλώ, είμαι εδώ, μπορείς να έρχεσαι στο θέατρο να με βλέπεις αλλά λίγο να προστατεύσουμε την οικογένειά μου’. Αμέσως αυτό λύθηκε αλλά θυμάμαι ότι τότε, όταν το συζητούσαμε, ήταν λίγο τρομακτικό» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.