Φαίη Σκορδά: Θα ήθελα τη Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή μου
«Είναι εξαιρετική στη δουλειά της» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια
Η Φαίη Σκορδά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη φετινή αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ και σχολίασε και την ολιγοήμερη παρουσία της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή «Το Πρωινό».
Η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για την πορεία της εκπομπής της και ξεκαθάρισε όλα όσα συμβαίνουν με τις αλλαγές, που κατά καιρούς τα δημοσιεύματα, θέλουν να συμβαίνουν στο «Πρωινό μας»: «Η απόφαση μου να φύγω από τον ΑΝΤ1 ήταν συνειιδητή. Περνάμε καλά έχουμε ακόμα δρόμο και χρειαζόμαστε αλλαγές. Δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Προσθήκες θα γίνουν. Δεν είναι κακό μία εκπομπή να αλλάζει και να βρίσκει τη διαδρομή της. Δεν θα φύγουν συνεργάτες».
Όσον αφορά στη Δούκισσα Νομικού, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε πως το μοντέλο είναι ένα πρόσωπο με ευχάριστη παρουσία στην τηλεόραση: «Η Δούκισσα μαρέσει πάρα πολύ. Ένα από τα αγαπημένα μου project ήταν το Dancing with the stars και είχα πάει όταν παρουσίαζε. Είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Είναι έτσι αυτή η περίοδος τώρα, που είναι διαφορετική».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα συνεργαζόταν μαζί της, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Πάντα θα την ήθελα. Όχι στο πάνελ, γιατί δεν ακούγεται ωραίο αν δεν είσαι δημοσιογράφος. Σίγουρα θα την ήθελα, αλλά σίγουρα ο σταθμός θα έχει βρεθεί ένα πρότζεκτ που θα της ταιριάζει».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα