Το μοντέλο και παρουσιάστρια του «Love Island» μίλησε στο περιοδικό «Hello» κι απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Όπως ανέφερε αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες και παρά τον γάμο της με τον Γιάννη, που έληξε σύντομα, θεωρεί ότι μπορούν να πορευτούν ξανά μαζί.
«Όταν περνάς καλά, όλα ωραία σου φαίνονται. Όταν δημοσιοποείται κάτι, νιώθεις και λίγο σαν να παραβιάζεται η ζωή σου. Πλέον, πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, ενώ παλαιότερα δεν πίστευα. Δεν ξέρω, όμως, πώς μου συνέβη αυτό με τον Γιάννη», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnjpbxi11q9d)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως πλέον πάνω από κάθε λογική βάζει το συναίσθημά της.
«Κάποιοι πιστεύουν ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Πολλές φορές βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Εγώ πλέον βάζω πάνω από όλα το ένστικτό μου», δήλωσε.
Τέλος, είπε πως δεν έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της πρόταση γάμου.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας