Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει»
«Ο Στάθης έχει πάθει πολιτισμικό σοκ», είπε μεταξύ άλλων, η instagrammer για τον σύντροφό της και νικητή του φετινού Survivor - Δείτε βίντεο από τις κοινές δηλώσεις του ζευγαριού
Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», εντόπισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα σε μία φιλοζωική εκδήλωση. Η instagrammer αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση τους, λέγοντας: «Είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα, έχουμε κι εμείς ένα σκυλάκι που το έχουμε σαν παιδί μας» και πρόσθεσε πως «θέλουμε κι άλλο, σιγά σιγά, να γεμίσει το σπίτι».
Ο Στάθης Σχίζας είπε στη συνέχεια: «Περίεργα μου φαίνονται όλα μετά το τέλος του Survivor, πολύ μεγάλα, γιατί ήμουν σε μια ζούγκλα και τώρα έχω βγει και είμαι στον κόσμο, μπορώ να κάθομαι σε τραπέζια, να τρώω», ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε πως «έχει πάθει πολιτισμικό σοκ».
Όσον αφορά το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει, όπως του αρέσει. Είναι καλό να εκφραζόμαστε».
Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clgws6tao28x)
Το «παγωμένο» βλέμμα της Μαρίας Αντωνά
Η Μαρία Αντωνά δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της, όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του Στάθη Σχίζα και όχι του αγαπημένου της, Άρη Σοϊλέδη Η κάμερα εστίασε στο βλέμμα της αλλά και την αντίδρασή της καθώς δεν έκρυψε την απογοήτευσή της.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.