Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου για τις γυναικοκτονίες που έχουν συμβεί μέσα σε μερικούς μήνες στη χώρα μας.
Με τη δολοφονία της 48χρονης από τον 49χρονο άνδρα της στη Θεσσαλονίκη, η οποία σημειώθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, η Ελλάδα μετρά πλέον 14 γυναικοκτονίες το 2021.
Με αφορμή το τελευταίο φριχτό περιστατικό, η δημοφιλής ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου έκανε ένα insta story, εκφράζοντας τη λύπη της αλλά και τον εκνευρισμό της για τους ισχύοντες νόμους.
«Εεεε εσείς, οι εκεί πάνω. Πότε πιστεύετε πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι; Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας. Πόσες ακόμα;» σημειώνει η Μαριάννα Τουμασάτου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.