ΗΕλευθερία Ελευθερίου διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και κάθε φορά που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις.
Η πρώην Survivor έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και σήμερα ανέβασε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει σε μια πισίνα. Στη δεύτερη φωτογραφία, μάλιστα, τη βλέπουμε με γυρισμένη πλάτη στο φακό και με βλέμμα... όλο νόημα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.