«Ετοιμαζόμαστε για ωραίες παραστάσεις και γι’ αυτό στεναχωριέμαι όταν κάποιοι ακυρώνουν μια δουλειά. Αλλά αυτοί ξέρουν το λόγο που το κάνουν. Εγώ τον Θάνο Καληώρα τον γνωρίζω από το DWTS που είχαμε υπάρξει μαζί. Είναι απαιτητικός άνθρωπος και καλά κάνει, εμένα μου αρέσει.
Δεν μπορεί κάποιος να επικαλείται την υγεία του για να δικαιολογήσει κάποιο καπρίτσιο του ή κάποια επιθυμία του που δεν πραγματοποιήθηκε. Οπότε, θα σεβαστώ ένα θέμα υγείας και δεν θα πω κάτι παραπάνω. Εδώ και τρία χρόνια έχω 15 προτάσεις και καλά κάνουν γιατί είμαι ένα… προϊόν.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.