Τρύφωνας Σαμαράς: Ο Λάκης Γαβαλάς θα κάνει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο πάνω του

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο Λάκης Γαβαλάς θα κάνει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο πάνω του

Το αιχμηρό σχόλιο του γνωστού κομμωτή για τη συμμετοχή του σχεδιαστή μόδας σε θεατρική παράσταση

samaras_tryfon
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Τρύφωνα Σαμαρά ξεκαθαρίζοντας πως χαρακτήρισε κιτς την εμφάνισή του στο J2US και όχι τον ίδιο σαν άτομο.

«Δημιουργήθηκε κάτι μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχουν θέματα και έπρεπε κάποιοι να κάνουν ένα στόρι. Δεν έκανα σχόλιο για τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά για τον Στέφανο Βασιλάκη που είχαμε κάνει μαζί αυτό το λουκ σε σόου που το θέμα ήταν Αδάμ και Εύα. Θεωρούσα ότι έπρεπε λιγάκι να σεβαστεί ο Στέφανος αυτό που είχαμε δημιουργήσει μαζί αλλά πολύ αφελέστατα και παιδικά το είπα. Εγώ μπορεί να είμαι αυτό που είμαι αλλά είμαι και ένα παιδί μέσα μου και αν δεν ήμουν έτσι ενθουσιώδης δεν θα συνέχιζα την ζωή μου. Αυτό το αποτέλεσμα που βγήκε, με πείραξε και οπτικά γιατί ήταν κάπως φτηνό, κάπως κιτς. Αλλά δεν είπα ότι είναι κιτς ο Τρύφωνας ούτε με νοιάζει να τον πω συμπαθή ή αντιπαθή. Αυτό το ξέρουν αυτοί που τον επιλέγουν. Προς Θεού. Βέβαια δεν έχει το Α και το Ω που είπα πριν, γιατί για αυτό έκανα αυτόν τον πρόλογο, αλλά είναι σε ένα από τα γράμματα. Μπορεί να είναι το Γ, μπορεί να είναι το Δ ή μπορεί να είναι και ένας φθόγγος», είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε με τον πιο καυστικό τρόπο την απόφαση του Λάκη Γαβαλά να ανέβει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τι φαρμάκι είναι αυτό που ακούω; Ο Γαβαλάς θα κάνει θέατρο! Ο Λάκης Γαβαλάς θα κάνει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο πάνω του… "Το κλουβί με τις τρελές”».

Τρύφωνας Σαμαράς για Λάκη Γαβαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης