Με την ανάκληση της άδειας εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος «πλήρωσε» μια 28χρονη στη Μιανμάρτο πάθος της για τις φωτογραφίες.
Αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου της Μιανμάρ ήταν οι φωτογαφίες με μπίκινι της 28χρονης, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταματήσει τις ιατρικές πράξεις και εργάζεται βασικά ως μοντέλο.
Η Νανγκ Μουέ Σαν, όπως είναι το όνομα της 28χρονης ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και την απόφαση ανάκλησης της άδειας.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου στην απόφαση επισημαίνουν, πάντως, ότι είχαν προειδοποιήσει την 28χρονη από τον περασμένο Ιανουάριο και ότι τότε εκείνη τους είχε υποσχεθεί ότι θα σταματήσει αυτού του είδους τις αναρτήσεις.
Παρά την εξέλιξη αυτή η 28χρονη, η οποία θέλει να συνεχίσει να διατηρεί και την ιδιότητα του γιατρού, δήλωσε στο Reuters δεν θα σταματήσει δηλώνοντας χαρακτηριστικά «εξέταζα τους ασθενείς μου ντυμένη έτσι; Ποτέ».
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.