Εικόνες Αποκάλυψης στη Γερμανία: Δεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

Εικόνες Αποκάλυψης στη Γερμανία: Δεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

Οι κάτοικοι μέτρησαν τουλάχιστον 46 πουλιά πεθαμένα στον δρόμο - Τρόμος στους θρησκόληπτους - Αντιπαράθεση για τα πιθανά αίτια

Εικόνες Αποκάλυψης στη Γερμανία: Δεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό
Μάρτυρες εικόνων που παραπέμπουν στα κείμενα της Αποκάλυψης του Ιωάννη, έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι μίας μικρής και ήρεμης πόλης στη Γερμανία, καθώς δεκάδες πουλιά έπεσαν νεκρά στο έδαφος από τον ουρανό, προκαλώντας τρόμο στους προπληπτικούς και συζητήσεις επί συζητήσεων για όλα τα πιθανά σενάρια.

Οι κάτοικοι της πόλης Bad Wildungen έμειναν έκπληκτοι, όταν αντίκρισαν τους ήσυχους δρόμους τους γεμάτους από νεκρά πουλιά. Οι περισσότερο θρησκόληπτοι έλεγαν ότι έρχεται η... συντέλεια του κόσμου. Κάποιοι πιο ψύχραιμοι, υπέθεταν διάφορα σενάρια, όπως το χτύπημα από αεροπλάνο στο σμήνος των πουλιών, ή να επλήγησαν από μία αρρώστια, ή να δηλητηριάστηκαν.

Οι εικόνες που «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο, πάντως, είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Οι κάτοικοι μέτρησαν τουλάχιστον 46 πουλιά, ενώ σκοπεύουν να μεταβούν και σε γειτονικές περιοχές, προκειμένου να ελέγξουν αν έχει κάνει την εμφάνισή του το ίδιο φαινόμενο, ή κάτι παρόμοι.

Κλείσιμο
Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι κάτοικοι...
(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)

 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης