Πανικός σε σταθμό μετρό του Λονδίνου μετά από έκρηξη σε τσάντα

Πανικός σε σταθμό μετρό του Λονδίνου μετά από έκρηξη σε τσάντα

Ο σταθμός εκκενώθηκε και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Πανικός σε σταθμό μετρό του Λονδίνου μετά από έκρηξη σε τσάντα
Συναγερμός σήμανε στις 12.30 (τοπική ώρα) στον σταθμό Tower Hill του Λονδίνου, όταν μια έκρηξη σε συρμό του μετρό προκάλεσε πανικό στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται πως ένα αντικείμενο εξερράγη σε μια τσάντα, σκορπίζοντας τον τρόμο στους επιβάτες και ξυπνώντας μνήμες από την τελευταία τρομοκρατική επίθεση στο Parsons Green.

Οι βρετανικές Αρχές δεν έχουν ακόμα διευκρινίσει εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο κάποιοι μάρτυρες αναφέρουν πως η μικρή έκρηξη προέκυψε από ελαττωματική μπαταρία.

Κλείσιμο


Μερικοί από τους επιβάτες που ήταν παρόντες στην έκρηξη είδαν ένα αντικείμενο τυλιγμένο στις φλόγες, να βγάζει καπνούς στο πάτωμα του βαγονιού. Ένας από τους μάρτυρες ισχυρίζεται ότι είδε ένα άτομο να το πετά στον συρμό από την πλατφόρμα του σταθμού Tower Hill, ωστόσο αυτή η μαρτυρία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βρετανικής αστυνομίας, οι Αρχές κλήθηκαν στο σημείο λίγο πριν τις 12:30. Ο σταθμός έχει εκκενωθεί και η μικρή φωτιά που άναψε έχει κατασβεστεί, ωστόσο τα δρομολόγια δεν θα περνούν από τον σταθμό μέχρι να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης