Σε δώδεκα συλλήψεις προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αστυνομία, στο ανατολικό Λονδίνο αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου
και το Μπόροου Μάρκετ.
Την είδηση μετέδωσε πρώτος ο «Guardian», ενώ ακολούθησε και το BBC.
«Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν σήμερα το πρωί 12 ανθρώπους στο Μπάρκινγκ του ανατολικού Λονδίνου σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Γέφυρα του Λονδίνου και την περιοχή Μπόροου Μάρκετ. Οι έρευνες συνεχίζονται σε διευθύνσεις στο Μπάρκινγκ»
Κλείσιμο
, αναφέρεται στη δήλωση.
Νωρίτερα φωτογράφος του Ρόιτερς είχε δει γυναίκες με καλυμμένα τα κεφάλια τους να μεταφέρονται από αστυνομικούς έξω από κτίριο στο Μπάρκινγκ.
Το τηλεοπτικό δίκτυο «Sky News» είχε μεταδώσει πως η αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομή σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο την οποία χρησιμοποιούσε ένας από τους δράστες της επίθεσης.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.