Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τα Ηνωμένα Έθνη: Θα αναλάβουμε δράση στη Συρία...
«Όταν τα ΗΕ μονίμως αποτυγχάνουν να εκπληρώσουν το καθήκον τους και να αποφασίσουν να δράσουν συλλογικά, υπάρχουν φορές στην ιστορία των ΗΠΑ που είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε από μόνοι τους δράση», τόνισε η Νίκι Χέιλι στο Συμβούλιο Ασφαλείας
αποτυγχάνει να δράσει συλλογικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής «είναι υποχρεωμένες να αναλάβουν από μόνες τους δράση» προέβη σήμερα η Αμερικανίδα πρέσβειρα στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι.
«Όταν τα ΗΕ μονίμως αποτυγχάνουν να εκπληρώσουν το καθήκον τους και να αποφασίσουν να δράσουν συλλογικά, υπάρχουν φορές στην ιστορία των
ΗΠΑ που είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε από μόνοι τους δράση», τόνισε η Χέιλι μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας που έχει συγκληθεί με θέμα την Συρία.
Κλείσιμο
Παράλληλα, επιτέθηκε στη Ρωσία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πόσα παιδιά πρέπει να σκοτωθούν ακόμα, πριν ενδιαφερθεί η Ρωσία;», παρουσιάζοντας φωτογραφίες από τους πρόσφατους βομβαρδισμούς, για τους οποίους κατηγορείται η Δαμασκός ότι χρησιμοποίησε χημικά όπλα.
Ευθύνες στην ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών καταλογίστηκανν και από τους εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κίνας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.