Δύο έφηβοι επιτέθηκαν με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο

Δύο έφηβοι επιτέθηκαν με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο

Τουλάχιστον 7 τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, 6 και 2 ετών - Πάνω από 50 άτομα βρίσκονταν μέσα στον σταθμό - Ύποπτο όχημα φέρεται να «εκτόξευσε» δακρυγόνο

Δύο έφηβοι επιτέθηκαν με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο
Νέος συναγερμός για πιθανή τρομοκρατική επίθεση σήμανε την Παρασκευή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, λίγες ώρες μετά τον μετανάστη που επιτέθηκε με τσεκούρι, τραυματίζοντας 7 άτομα. Αυτή τη φορά υπάρχουν αναφορές για επίθεση με αέριο στον σταθμό του τρένου Sternschanze.


Κλείσιμο

Μεγάλες δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής αναπτύχθηκαν στην περιοχή, ενώ πολλά ασθενοφόρα κατέφτασαν, προκειμένου να μεταφέρουν τραυματίες, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα.



Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, το αέριο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι δακρυγόνο, προήλθε από αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει σε καίριο σημείο.

Μέσα στον σταθμό υπήρχαν πάνω από 50 άτομα, ενώ κατέφτασε και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συνδράμει με τα εκπαιδευμένα μέλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον εφτά άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας έξι και δύο ετών. 

Η γερμανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμών των δραστών, εστιάζοντας σε δύο άτομα, τα οποία, όπως ανακοινώθηκε, εντοπίστηκαν και είναι νεαρής ηλικίας και πιθανότατα ανήλικοι.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης