Βίντεο: Θηριώδης ταύρος μπήκε σε τράπεζα για... ανάληψη

Βίντεο: Θηριώδης ταύρος μπήκε σε τράπεζα για... ανάληψη

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως κινήθηκε προς τον διευθυντή για να κάνει... παράπονα - Δείτε πως έβγαλαν το αγριεμένο ζώο έξω από το κτίριο

Βίντεο: Θηριώδης ταύρος μπήκε σε τράπεζα για... ανάληψη
Σε... καθημερινή συνήθεια εξελίσσεται η... βόλτα των ταύρων στους δρόμους των ισπανικών πόλεων. Τόσο, που ένας θηριώδης μαύρος ταύρος, θέλησε να υιοθετήσει μία από τις καθημερινές ενέργειες των ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα, να μπει σε μία τράπεζα για... ανάληψη μετρητών!



Κλείσιμο
Το περιστατικό καταγράφηκε στην πόλη Σέστε, στη Βαλένθια. Ένας μαύρος γιγαντιαίος ταύρος, κατάφερε να αποδράσει από το χώρο που φυλασσόταν, προκαλώντας τον τρόμο στους δρόμους της πόλης. Το αγριεμένο ζώο κυνηγούσε όποιον έβρισκε μπροστά του. Όταν εκκενώθηκε ο δρόμος από τον κόσμο, ο ταύρος αναζητούσε μία... διέξοδο και τη... βρήκε.

Πού; Σε μία... τράπεζα! Ο γιγαντιαίος ταύρος αφού πρώτα παρέσυρε τις καρέκλες ενός καφέ, έκανε έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό του και κατευθύνθηκε... καρφί προς την κεντρική είσοδο της τράπεζας. Έσπρωξε με τα κέρατά του την πόρτα, την άνοιξε και... μπήκε μέσα. Το τι ακολούθησε μέσα στο κτίριο δεν έγινε γνωστό. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες, έλεγαν -χαριτολογώντας- πως κινήθηκε εναντίον του διευθυντή για να κάνει τα παράπονά του!



Ωστόσο, μόλις εισέβαλε στην τράπεζα, κάποιοι νεαροί άνδρες τον ακολούθησαν και τον προκάλεσαν για να βγει έξω στο δρόμο. Μετά από τρεις προσπάθειες κατάφεραν να του κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Ο ταύρος κατευθύνθηκε προς την έξοδο και οι άνδρες που τον προκάλεσαν... εξαφανίστηκαν, για να γλιτώσουν από το μένος του.

Δείτε το βίντεο...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης