Βίντεο: Έβγαλε το στήθος της και «μπουγέλωσε» τους συναδέλφους της με μητρικό γάλα

Βίντεο: Έβγαλε το στήθος της και «μπουγέλωσε» τους συναδέλφους της με μητρικό γάλα

Η γυναίκα φαίνεται ότι έπαθε κάποια κρίση κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού meeting και φανερά εκνευρισμένη, κατέβασε τη μπλούζα της

Βίντεο: Έβγαλε το στήθος της και «μπουγέλωσε» τους συναδέλφους της με μητρικό γάλα
Μπορεί να φαντάζει ως μια ακραία λύση, ωστόσο, για την κυρία η οποία απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο, το να βγάλει το στήθος της και να «μπουγελώσει» τους συναδέλφους της με μητρικό γάλα ήταν ο μόνος τρόπος για να μπει ένα τέλος σε μια ανούσια επαγγελματική συνάντηση!

Το βίντεο τραβήχτηκε στην Ουκρανία και σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η γυναίκα φαίνεται ότι έπαθε κάποια κρίση κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού meeting και φανερά εκνευρισμένη, κατέβασε τη μπλούζα της, έβγαλε το στήθος της και άρχισε να... καταβρέχει τους συναδέλφους της με μητρικό γάλα.

Οι άντρες οι οποίοι βρίσκονταν δίπλα της δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν στην παράξενη αυτή κίνηση οργής της κυρίας, ωστόσο, έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ένας από αυτούς προσπάθησε να καλύψει το στήθος της, ενώ ένας άλλος επιχείρησε απλά να απομακρύνει το laptop του για να μην καταστραφεί από το γάλα της συναδέλφου του!

Το βίντεο αναρτήθηκε στον ιστότοπο Reddit και σύμφωνα με δύο χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίο μοιάζουν να γνωρίζουν λεπτομέρειες για το περιστατικό, προτού αρχίσει το... μπουγέλωμα, η γυναίκα φώναξε ότι δεν αντέχει άλλο και πως θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της, αφού η επαγγελματική συνάντηση είχε κρατήσει -μέχρι και την ώρα εκείνη- 14 ώρες! 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης