Ταϊβάν: Πάνω από 200 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πάρκο αναψυχής
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, πάνω από το 80% των τραυματιών έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα
Τουλάχιστον 200 άτομα τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε στο πάρκο αναψυχής Formosa Water Park έξω από την πρωτεύουσα της χώρας, την Ταϊπέι.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, πάνω από το 80% των τραυματιών έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 20.30 το βράδυ (τοπική ώρα) κατά τη διάρκεια ενός πάρτι με την ονομασία «colour play».
Πάνω από 1000 άτομα βρίσκονταν κοντά στη σκηνή τη στιγμή που σημειώθηκε η έκρηξη, της οποίας η αιτία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κάποιου είδους σκόνη υπήρχε στον αέρα λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη και την επακόλουθη πυρκαγιά.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;