Βενεζουέλα: Ξενοδοχεία ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν το δικό τους χαρτί υγείας!

Βενεζουέλα: Ξενοδοχεία ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν το δικό τους χαρτί υγείας!

Τα μικρά ξενοδοχεία της πολιτείας Μέριδα η οποία φημίζεται για τα ονειρεμένα ορεινά τοπία της, δυσκολεύονται ακόμα και να παρέχουν τα βασικά στους πελάτες τους

Βενεζουέλα: Ξενοδοχεία ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν το δικό τους χαρτί υγείας!
Το πρόβλημα της έλλειψης προϊόντων έχει επιδεινωθεί τόσο στη Βενεζουέλα που ορισμένα ξενοδοχεία της χώρας ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν μαζί τους το δικό τους χαρτί υγείας και σαπούνι, δήλωσε πρόσφατα ένας εκπρόσωπος του τουριστικού κλάδου της χώρας.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του ιστότοπου Fusion, τα μικρά ξενοδοχεία της πολιτείας Μέριδα η οποία φημίζεται για τα ονειρεμένα ορεινά τοπία της, δυσκολεύονται ακόμα και να παρέχουν τα βασικά στους πελάτες τους.

«Η κατάσταση είναι απελπιστική», επισημαίνει η Xinia Camacho, ιδιοκτήτρια ενός ξενοδοχείου-μπουτίκ 20 δωματίων κοντά στο Εθνικό Πάρκο της Σιέρρα Νεβάδα, προσθέτοντας ότι εδώ και ένα χρόνο υπάρχει έλλειψη σε βασικά είδη όπως το χαρτί υγείας, το σαπούνι, το γάλα, ο καφές και η ζάχαρη.

Κλείσιμο
Ο Gerardo Montilla, πρόεδρος του Τουριστικού Επιμελητηρίου της Μέριδα, υπογραμμίζει ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα επηρεάζει κυρίως τα μικρά ξενοδοχεία, τις περιόδους αιχμής. 

«Απέχουμε μόλις δυόμιση ώρες από τα σύνορα με την Κολομβία και πολλά από τα προϊόντα της χώρας μεταφέρονται εκεί επειδή θα πιάσουν καλύτερη τιμή», εξηγεί στο Fusion ο Montilla.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης