Η Μέρκελ «ντύθηκε» εργάτρια σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Siemens

Η Μέρκελ «ντύθηκε» εργάτρια σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Siemens

Φορώντας γαλάζια φόρμα περιόδευσε στις εγκαταστάσεις της γερμανικής εταιρείας στην πόλη Άμπεργκ - «Η Γερμανία είναι φτωχή σε φυσικούς πόρους αλλά πλούσια σε ιδέες» δήλωσε

Η Μέρκελ «ντύθηκε» εργάτρια σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Siemens
Εργάτρια ντύθηκε για λίγες ώρες τη Δευτέρα η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για τις ανάγκες της επίσκεψής της σε εργοστάσιο της Siemens στην βαυαρική πόλη Άμπεργκ.

Φορώντας μια γαλάζια στολή και έχοντας στο πλευρό της τον διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens Τζο Κέσερ η γερμανίδα καγκελάριος γύρισε όλες τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου που θεωρείται ένα από τα κορυφαία στην κατηγορία του.

Στο εργοστάσιο, το οποίο το 2014 συμπλήρωσε 25 χρόνια λειτουργίας, απασχολούνται συνολικά 1.200 εργάτες ενώ το συγκεκριμένο εργοστάσιο βραβεύθηκε ως το «Εργοστάσιο της Χρονιάς».
Κλείσιμο

«Η Γερμανία δεν είναι πλούσια σε φυσικές πηγές αλλά είναι πλούσια σε ιδέες» ανέφερε σε δηλώσεις της μετά την επίσκεψη η κυρία Μέρκελ, η οποία σημείωσε, επίσης, ότι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πώς λειτουργεί το εργοστάσιο του μέλλοντος.

Η γερμανίδα καγκελάριος ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί και το εργοστάσιο ρομποτικής Kuka στην πόλη Άουγκσμπουργκ αλλά η επίσκεψή της ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης