Μις Ονδούρα: Ο δολοφόνος την πυροβόλησε στην πλάτη, την ώρα που έτρεχε να σωθεί

Μις Ονδούρα: Ο δολοφόνος την πυροβόλησε στην πλάτη, την ώρα που έτρεχε να σωθεί

Λίγα μόνο δευτερόλεπτα αφότου τον είδε να σκοτώνει εν ψυχρώ την αγαπημένη της αδερφή

Μις Ονδούρα: Ο δολοφόνος την πυροβόλησε στην πλάτη, την ώρα που έτρεχε να σωθεί
Νέες λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία της νέας Μις Ονδούρα, της 19χρονη Μαρία Ζοσέ Αλβαράδο και της αδερφής της, Σοφία, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές.

Η καλλονή, η οποία δολοφονήθηκε λίγες μόνο ημέρες πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο, όπου στις 14 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός Μις Κόσμος, έπεσε θύμα του άρρωστου πάθους του συντρόφου της 23χρονης αδερφής της, Πλουτάρκο Ρούιζ, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τα κορίτσια το περασμένο Σάββατο, λίγη ώρα μετά το πάρτι που είχε κάνει για τα γενέθλιά του, στην Σάντα Μπάρμπαρα

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Μαρία Ζοσέ Αλβαράδο πυροβολήθηκε δύο φορές στην πλάτη, την ώρα που προσπαθούσε να φύγει μακριά από τον δολοφόνο, λίγα μόνο δευτερόλεπτα αφότου τον είδε να σκοτώνει εν ψυχρώ την αγαπημένη της αδερφή.


Κλείσιμο
 
Το χέρι του δράστη όπλισε -όπως ο ίδιος κατέθεσε- η ζήλια που «ξύπνησε» μέσα του όταν είδε την σύντροφό του να χορεύει κατά τη διάρκεια του πάρτι με έναν άλλο άντρα.



Μετά την ομολογία του, ο Ρούιζ οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει τις κοπέλες, στο χωριό Καμπλοτάλες, κοντά σε ένα σπα και χθες, ένοπλοι στρατιώτες και ομάδα ιατροδικαστών εντόπισαν τα πτώματά τους



Ο Ρούιζ και οι τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν την Δευτέρα και κρίθηκαν ένοχοι για την εξαφάνιση των δύο γυναικών.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης