3.500 δολάρια δίνει το Ισραήλ σε παράνομους μετανάστες για να εγκαταλείψουν τη χώρα
Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σάαρ παρακολουθεί στενά την τήρηση της νομοθεσίας που απαγορεύει την απασχόληση σε όσους μετανάστες δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σάαρ, δήλωσε την Δευτέρα (28/4), ότι κατά το πρώτο τετράμηνο του 2014, έφυγαν από το Ισραήλ οικειοθελώς περίπου 6.000 παράνομοι μετανάστες από την Αφρική.
Ο κ. Σάαρ είπε ότι το τμήμα του παρακολουθεί στενά την τήρηση της νομοθεσίας που απαγορεύει την απασχόληση των παράνομων μεταναστών. Η απαγόρευση ισχύει για εκείνους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι έχουν λάβει κλήση για κέντρο κράτησης και όσους για δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Ωστόσο συνεχίζεται η καμπάνια της ενθάρρυνσης για την εθελούσια απέλαση και η συνολική τιμή αυξήθηκε από τα 1.500 στα 3.500 δολάρια για κάθε μετανάστη.
Ο Ισραηλινός υπουργός είπε ότι το μέτρο αυτό της εκστρατείας εθελούσια απέλασης θα παραταθεί για τρεις ακόμη μήνες.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.