3.500 δολάρια δίνει το Ισραήλ σε παράνομους μετανάστες για να εγκαταλείψουν τη χώρα
Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σάαρ παρακολουθεί στενά την τήρηση της νομοθεσίας που απαγορεύει την απασχόληση σε όσους μετανάστες δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σάαρ, δήλωσε την Δευτέρα (28/4), ότι κατά το πρώτο τετράμηνο του 2014, έφυγαν από το Ισραήλ οικειοθελώς περίπου 6.000 παράνομοι μετανάστες από την Αφρική.
Ο κ. Σάαρ είπε ότι το τμήμα του παρακολουθεί στενά την τήρηση της νομοθεσίας που απαγορεύει την απασχόληση των παράνομων μεταναστών. Η απαγόρευση ισχύει για εκείνους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι έχουν λάβει κλήση για κέντρο κράτησης και όσους για δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Ωστόσο συνεχίζεται η καμπάνια της ενθάρρυνσης για την εθελούσια απέλαση και η συνολική τιμή αυξήθηκε από τα 1.500 στα 3.500 δολάρια για κάθε μετανάστη.
Ο Ισραηλινός υπουργός είπε ότι το μέτρο αυτό της εκστρατείας εθελούσια απέλασης θα παραταθεί για τρεις ακόμη μήνες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.