Οι κυρώσεις δεν σταματάνε την «πορεία» προς τη Μόσχα, δηλώνει εκπρόσωπος της Κριμαίας

Οι κυρώσεις δεν σταματάνε την «πορεία» προς τη Μόσχα, δηλώνει εκπρόσωπος της Κριμαίας

Πιο ειρωνικός εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα των ΗΠΑ προφανώς δεν επηρεάζουν όσους δεν διαθέτουν πόρους στο εξωτερικό

Οι κυρώσεις δεν σταματάνε την «πορεία» προς τη Μόσχα, δηλώνει εκπρόσωπος της Κριμαίας
Την άποψη ότι οι πρώτες κυρώσεις κατά συνολικά 11 ατόμων που επέβαλαν οι ΗΠΑ δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στις διαδικασίες ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία διατύπωσε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας.

«Οι κυρώσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν το έργο του Σεργκέι Αξιόνοφ και του Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ, ούτε θα επηρεάσουν την διαδικασία για την εισδοχή της Κριμαίας στη Ρωσία», φέρεται ότι δήλωσε ο Ρουστάμ Τεμιργκάλιεφ.

Κλείσιμο
Αξιόνοφ και Κονσταντίνοφ είναι οι δύο από τους τρεις Ουκρανούς - ο τρίτος είναι ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Ιγκόρ Γιανουκόβιτς - που περιλαμβάνονται στη λίστα των «11» της Ουάσινγκτον.

Πιο ειρωνικός εμφανίστηκε ο εκ των έντεκα προσώπων της λίστας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα προφανώς δεν επηρεάζουν όσους δεν διαθέτουν πόρους στο εξωτερικό.

«Σύντροφε Ομπάμα, και τι θα κάνετε με εκείνους οι οποίοι δεν έχουν ούτε λογαριασμούς ούτε περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό; Ή δεν το σκεφτήκατε αυτό;», έγραψε ο Ρογκόζιν, ο οποίος είναι αρμόδιος για τον τομέα των στρατιωτικών εξοπλισμών της Ρωσίας, στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης