Βρετανίδα διήνυσε σχεδόν γυμνή με το ποδήλατό της 15 χλμ στο Λονδίνο για καλό σκοπό - Δείτε φωτογραφίες

Βρετανίδα διήνυσε σχεδόν γυμνή με το ποδήλατό της 15 χλμ στο Λονδίνο για καλό σκοπό - Δείτε φωτογραφίες

Μια «ζεστή» χειρονομία προσφοράς στον ψυχρό αέρα της βρετανικής πρωτεύουσας

bike
Μπορεί οι αντοχές της στο κρύο να δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της γυμνής της βόλτας στο Λονδίνο με το ποδήλατο, ωστόσο η «ζεστή» χειρονομία προσφοράς της νεαρής κοπέλας πέτυχε τον στόχο της, αφού τράβηξε την προσοχή στην ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτροπή αυτοκτονιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με το ladbible, η νεαρή Κέρι Μπαρνς δεν άντεχε να μένει άλλο άπραγη βλέποντας τα σοκαριστικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ψυχική υγεία στη χώρα της και έχοντας χάσει ήδη ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς της από αυτοκτονία.





Κλείσιμο
Ενώ σκεπτόταν λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει, η συγκάτοικός της, γνωρίζοντας το χιούμορ και τον αυθόρμητο χαρακτήρα της, της πρότεινε να κάνει μια γυμνή βόλτα με το ποδήλατο στο Λονδίνο. Στόχος της τολμηρής αυτής χειρονομίας θα ήταν να ευαισθητοποιήσει το κοινό για σοβαρό ζήτημα των αυτοκτονιών και να μαζέψει χρήματα για την Mind, μια σημαντική οργάνωση ψυχικής υγείας στην Αγγλία και την Ουαλία.



Η Βρετανίδα όχι μόνο ενθουσιάστηκε με την ιδέα, αλλά επέλεξε να προχωρήσει στην υλοποίησή της μέσα στον Νοέμβριο, γνωρίζοντας πολύ καλά πως το τσουχτερό κρύο του Λονδίνου θα έκανε ακόμα πιο δύσκολη την τολμηρή βόλτα. Έχοντας ανακοινώσει τα σχέδιά της τρεις εβδομάδες νωρίτερα, η Μπαρνς ζητούσε από τον κόσμο να κάνει δωρεές στην οργάνωση και όταν έφτασε η μεγάλη μέρα, διήνυσε πράγματι 15 χλμ με το ποδήλατό της μέσα στην πόλη, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο, κράνος, αθλητικά παπούτσια και καλύπτοντας το στήθος της με μπογιά.


Όπως είπε η νεαρή στο ladbible, αισθάνθηκε υποχρεωμένη να βοηθήσει τον οργανισμό, που από το ξεκίνημα του δεύτερου lockdown έχει δει τον αριθμό των κλήσεων για ψυχική βοήθεια που δέχεται να αυξάνεται κατακόρυφα. «Δυστυχώς, μια πολύ στενή συγγενής μου έκανε κάποιες απόπειρες αυτοκτονίας στο πρώτο lockdown και μια από τις ξαδέλφες μου έβαλε τέλος στη ζωή της πριν απο εννέα χρόνια» εξηγεί η κοπέλα.

Μιλώντας για την εμπειρία της την Κυριακή, τονίζει πως το κρύο ήταν βασανιστικό παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έκανε κρύα ντους για να προετοιμαστεί. Όμως η στήριξη του κόσμου και η προθυμία του να βοηθήσει οικονομικά τον σκοπό της ήταν κάτι το πραγματικά συγκινητικό, που την αποζημίωσε για την ταλαιπωρία. 





Ειδήσεις σήμερα

Μυστήριο με τον θάνατο νεαρής καλλονής influencer στο Τέξας - Το πτώμα της βρέθηκε στην άκρη του δρόμου

Σάλος με το άγαλμα της Θάτσερ και τα πανακριβά αποκαλυπτήρια - Χιλιάδες θέλουν... να πετάξουν αβγά 

«Φανταστικό»: Το σχόλιο του Μπόρις Τζόνσον για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης