Κορωνοϊός – Αντεμπαγιόρ: «Αφήστε με ήσυχο, δεν κάνω δωρεά»
Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ εκνευρισμένος από τις διαδοχικές ερωτήσεις για το αν θα βοηθήσει κατά του κορωνοϊού, ξεκαθάρισε τη θέση του απέναντι στη πανδημία
Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο με την εμφάνιση του κορωνοϊού, οι περισσότεροι διάσημοι ποδοσφαιριστές με κάποιον τρόπο, κάνουν την κίνησή τους να συνεισφέρουν στο κοινό καλό.
Ωστόσο, ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ όχι μόνο δεν προτίθεται να βοηθήσει στη μάχη κατά του Covid-19, αλλά το ξέκοψε κιόλας με απότομο και κατηγορηματικό τρόπο που ξάφνιασε:
«Επειδή με ρωτάτε συνεχώς γιατί δεν κάνω κάποια προσφορά, έχω να απαντήσω πολύ ξεκάθαρα. Αφήστε με ήσυχο, δεν κάνω δωρεά. Είναι πολύ απλό. Είμαι ο Αντεμπαγιόρ και κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω», ήταν η περίεργη τοποθέτησή του επιθετικού από το Τόγκο.
Στη χώρα του πάντως τα νούμερα είναι ακόμα χαμηλά με 88 επιβεβαιωμένα κρούσματα και τρεις θανάτους.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ