στο μακρινό Ρίο ξεκίνησαν τα προβλήματα όμως όσον αφορά τους αγωνιστικούς χώρους παραμένουν. Μετά τα δημοσιεύματα με τα πτώματα, τα περιττώματα και τους γεμάτους με σκουπίδια υδάτινους χώρους όπου θα διεξαχθούν τα θαλάσσια σπορ άλλος ένας πονοκέφαλος ήρθε να προστεθεί για τους διοργανωτές.
Η εθνική ομάδα κολύμβησης της Αυστραλίας εξέφρασε ανοιχτά τους φόβους της ότι ακόμα και οι πισίνες που θα γίνουν οι αγώνες είναι ακατάλληλοι για τους αθλητές.
«Τα νερά είναι βρόμικα και θολά. Υπάρχει κίνδυνος για τα μάτια και τα αυτιά των αθλητών. Φοβόμαστε ότι θα μολυνθούν. Το πρωί το νερό της πισίνας ήταν εντάξει αλλά ώρες αργότερα άρχισε να θολώνει. Ζητήσαμε από τους διοργανωτές να το εξετάσουν και μας είπαν πως θα το κάνουν», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας.
Κλείσιμο
Οι κολυμβητές, ανάμεσά τους ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Mitch Larkin και η Emma McKeon, κάνουν χρήση αναπνευστήρων στην πισίνα κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς