Ευρωπαϊκό Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν για την Βούλα Παπαχρήστου

Ευρωπαϊκό Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν για την Βούλα Παπαχρήστου

Με άλμα στα 14.47 μ. κατέλαβε την 3η θέση στους αγώνες του Άμστερνταμ - Φοβερός αγώνας από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έκανε έξι έγκυρα άλματα, όλα πάνω από τα 14 μέτρα και σημείωσε την καλύτερη της επίδοση στο τελευταίο της άλμα!

Ευρωπαϊκό Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν για την Βούλα Παπαχρήστου
Μετά το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη
στον τελικό του επί κοντώ, η ελληνική αποστολή πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.

Η Βούλα Παπαχρήστου μετά από έναν αγώνα θρίλερ κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό του τριπλούν με άλμα στα 14.47 μ.

Κλείσιμο
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε έξι έγκυρα άλματα και όλα πάνω από τα 14 μέτρα, αλλά κινδύνεψε να μείνει ακόμη κι εκτός βάθρου, καθώς η Ισραηλινή Μινένκο στο μοναδικό έγκυρο άλμα της (!) έκανε 14.51 μ. και πήρε τη 2η θέση, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Πορτογαλίδα Μαμόνα με 14.58 μ. στο τελευταίο της άλμα.

Η Παπαχρήστου ξεκίνησε την προσπάθεια της στον τελικό με άλμα στα 14.31μ. και ακολούθησαν έγκυρα στα 14.45μ., 14.15 και 14.00, ωστόσο στο τελευταίο της άλμα προσγειώθηκε στα 14.47 μ. και κλείδωσε την 3η θέση.

Αυτό ήταν το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στο Άμστερνταμ (μετά το χρυσό της Στεφανίδη), αλλά κι η δεύτερη φετινή μεγάλη διάκριση για την πρωταθλήτρια του τριπλούν  καθώς είχε κατακτήσει την 3η θέση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Πόρτλαντ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης