Γιαννακόπουλος στους διαιτητές: «Θα έρθω σπίτι σας το βράδυ»
Οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα απίστευτες εκφράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που είπε προς στους ρέφερι: «Θα έρθω σπίτι σας το βράδυ»
Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν πέρασε στην ιστορία και το φύλλο αγώνα γέμισε! Οι Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Ηλίας Κορομηλάς κατέγραψαν τα πάντα.
Οι διαιτητές ανέφεραν άτομα που εισήλθαν στο γήπεδο κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου, χωρίς να έχουν δικαίωμα κι έβρισαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και ύβρεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς το πρόσωπό τους.
Όπως αναφέρεται στο φύλλο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έβριζε κι απειλούσε συνεχώς τους διαιτητές λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως: «Θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.