Γιαννακόπουλος στους διαιτητές: «Θα έρθω σπίτι σας το βράδυ»
Οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα απίστευτες εκφράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που είπε προς στους ρέφερι: «Θα έρθω σπίτι σας το βράδυ»
Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν πέρασε στην ιστορία και το φύλλο αγώνα γέμισε! Οι Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Ηλίας Κορομηλάς κατέγραψαν τα πάντα.
Οι διαιτητές ανέφεραν άτομα που εισήλθαν στο γήπεδο κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου, χωρίς να έχουν δικαίωμα κι έβρισαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και ύβρεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς το πρόσωπό τους.
Όπως αναφέρεται στο φύλλο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έβριζε κι απειλούσε συνεχώς τους διαιτητές λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως: «Θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ».
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.