Έφεση κατά της απόφασης της UEFA που επιβάλει το κλείσιμο των τελευταίων σειρών από το πέταλο στην αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League ετοιμάζει ο Ολυμπιακός.
Υπενθυμίζεται ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλε αυτή την ποινή μετά τις καταγγελίες από την οργάνωση FARE για ανάρτηση πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.
Η ίδια απόφαση προβλέπει και την καταβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ για χρήση βεγγαλικών και λέιζερ.
Ελπίδα των ερυθρολεύκων είναι με την έφεση να πετύχουν μείωση της ποινής.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.