Το παιχνίδι της Δόξας Πλατανέ με τα Λιβάδια για το τοπικό πρωτάθλημα του Ρεθύμνου έληξε με το σκορ στο 5-1 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, όμως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο αυτό θα έχουν να θυμούνται το γκολ με το οποίο άνοιξε ο λογαριασμός των γκολ στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο τερματοφύλακας των Λιβαδιών έκανε ένα βολέ λίγο μπροστά από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα έσκασε λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του αντίπαλου κίπερ, με την ταχύτητά της να αυξάνεται, τα φάλτσα της να αλλάζουν από την βρεγμένη επιφάνεια και έτσι να ξεγελά τον τερματοφύλακα της Δόξας Πλατανέ, που ήταν εκτός θέσης.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.