Ο Μάουρο Ικάρντιπου έχει μάνατζερ την Γουάντα και έχει αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί της δεν μπορεί μάλλον να ... χωνέψει τον χωρισμό και κάνει προσπάθειες να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του.
Έτσι πριν από λίγη ώρα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου φιλάει με πάθος την Γουάντα Νάρα. Δεν έκανε κανένα σχόλιο και μάλιστα απενεργοποίησε και τα σχόλια γενικά!
Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες μετά από τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή σύμφωνα με τα οποία η Νάρα έχει σχέση με ποδοσφαιριστή της Μπόκα Τζούνιορς ενώ μόλις χθες είδαν το φως της δημοσιότητας μηνύματα ανάμεσα στο ζευγάρι τα οποία δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.
Ίσως ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Γουάντα Νάρα η οποία είναι στην Αργεντινή και είναι στην κριτική επιτροπή σόου με ταλέντα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.