Ο Μάουρο Ικάρντιπου έχει μάνατζερ την Γουάντα και έχει αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί της δεν μπορεί μάλλον να ... χωνέψει τον χωρισμό και κάνει προσπάθειες να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του.
Έτσι πριν από λίγη ώρα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου φιλάει με πάθος την Γουάντα Νάρα. Δεν έκανε κανένα σχόλιο και μάλιστα απενεργοποίησε και τα σχόλια γενικά!
Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες μετά από τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή σύμφωνα με τα οποία η Νάρα έχει σχέση με ποδοσφαιριστή της Μπόκα Τζούνιορς ενώ μόλις χθες είδαν το φως της δημοσιότητας μηνύματα ανάμεσα στο ζευγάρι τα οποία δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.
Ίσως ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Γουάντα Νάρα η οποία είναι στην Αργεντινή και είναι στην κριτική επιτροπή σόου με ταλέντα.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.