ΑΕΚ: Περιμένει την υπογραφή του Χάρη Ρώμα για να εκδώσει εισιτήρια για εγκαίνια και Ιωνικό
Η ΑΕΚ περιμένει την υπογραφή του γνωστού ηθοποιού και αντιπεριφερειάρχη για την εξάμηνη άδεια λειτουργίας της OPAP Arena - Για τα εγκαίνια θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ
Μια υπογραφή από τον Χάρη Ρώμα περιμένει η ΑΕΚ για να βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena (30/9) αλλά και για την επίσημη πρεμιέρα με τον Ιωνικό (3/10).
Η ΑΕΚ έχει πάρει άδεια λειτουργίας, αλλά αναμένει την τυπική υπογραφή της εξάμηνης άδειας για τη λειτουργία του γηπέδου, ώστε να βγουν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια, αλλά και το ματς με τον Ιωνικό.
Ο Χάρης Ρώμας, που είναι και αντιπεριφερειάρχης στην Περιφέρεια Αττικής, είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα.
Στην ΑΕΚ αναζητούν τρόπους για να "πέσει" πιο γρήγορα η υπογραφή και γνωστοποιήθηκε πως για τα εγκαίνια θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.