Αντετοκούνμπο: Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα, «ξεσπά» ο Γιάννης έπειτα από πανάκριβο δείπνο στο Λος Άντζελες

Αντετοκούνμπο: Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα, «ξεσπά» ο Γιάννης έπειτα από πανάκριβο δείπνο στο Λος Άντζελες

Ο σταρ των Μιλγούοκι Μπακς πήγε με την οικογένειά του για δείπνο σε εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ - Χαρακτήρισε υπέροχο το φαγητό, αλλά σχολίασε και τις... αλμυρές τιμές, προσθέτοντας πως η ζωή στο Λος Άντζελες δεν του ταιριάζει

antetokoumpo-0
Ακόμη και ένας άνθρωπος που έχει αποκομίσει (στην καριέρα του ως τώρα) πάνω από 140 εκατ. δολάρια μπορεί να βρίσκει ένα εστιατόριο ακριβό. Όπως για παράδειγμα συνέβη και με τον  Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς αποκλείστηκαν στους ημιτελικούς της Ανατολής από τους Σέλτικς και ο ηγέτης των περσινών πρωταθλητών του NBA έχει τον χρόνο να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένεια του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά στο Λος Άντζελες και όλοι μαζί βρέθηκαν σ' ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Το περίφημο Catch στο δυτικό Χόλιγουντ, με θέα όλο το Λος Άντζελες και μια κουζίνα με θαλασσινά που έχει υμνηθεί από πολλούς.

Σ' αυτή τη λίστα προστέθηκε και ο Greek Freak, ο οποίος έγινε αντιληπτός κατά την έξοδό του (με το σχετικό βίντεο να «ανεβαίνει» στο TMZ) κι όταν ρωτήθηκε για την ποιότητα του φαγητού το χαρακτήρισε «απίστευτο», αλλά με το γνωστό χαμόγελο που συνοδεύει κάθε του ατάκα, πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση: «Απίστευτο, αλλά πανάκριβο. Πανάκριβο. Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα».
Κλείσιμο



Κι όταν ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο του είπε με χιούμορ «εντάξει είναι ακριβό, αλλά έχεις πολλά λεφτά και τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβό όταν περνάς καλά με την οικογένειά σου», ο Γιάννης χαμογέλασε και συμφώνησε μαζί του λέγοντας «δεν μπορείς να βάλεις καμία τιμή σ' αυτό».

Ο Αντετοκούνμπο ποτέ δεν ήταν ο αθλητής που έκανε επίδειξη του πλούτου του, παραμένοντας σεμνός και ταπεινός, ενώ λίγο πριν αναχωρήσουν με το αυτοκίνητό τους, στην επισήμανση ότι βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην κορυφαία πεντάδα του NBA και ήταν ο μοναδικός που τα κατάφερε έχοντας το σύνολο των ψήφων, απάντησε «...το εκτιμώ πραγματικά πάρα πολύ».





Ειδήσεις σήμερα:

Η ΕΛΑΣ για τον 6χρονο Ράινερ: Απήχθη Κυριακή, έφυγε από την Ελλάδα την Τετάρτη

«Βεντάλιες» στην Ισπανία, «κόφτες» στα κλιματιστικά στην Ιταλία - Έρχεται σχέδιο για την ενέργεια και στην Ελλάδα

Για τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορείται ο Κέβιν Σπέισι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης