Οι... μεταφυσικές εμπειρίες της σέξι κυρίας Σμόλινγκ: «Είδα ένα τεράστιο UFO που πετούσε κοντά μας»

Οι... μεταφυσικές εμπειρίες της σέξι κυρίας Σμόλινγκ: «Είδα ένα τεράστιο UFO που πετούσε κοντά μας»

«Ήταν τεράστιο, πετούσε κοντά μας και δεν έβγαζε τον παραμικρό ήχο» ισχυρίστηκε η σύζυγος του Κρις Σμόλινγκ για το... εξωγήινο θέαμα που αντίκρισαν

smalling-sammm
Μάρτυρες UFO, όχι, όμως, σαν αυτά που αναφέρονται κατά καιρούς, έγινε το ζεύγος Σμόλινγκ. Κάτι ακόμη πιο «τρομακτικό», ακόμη πιο εξωγήινο υπέπεσε στην αντίληψή τους και πέταξε σχεδόν δίπλα τους, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του στόπερ της Ρόμα, Σαμ.




sam-cooke-chris-smalling-49220543


Με ανάρτηση στο Instagram, κι αφού υποσχέθηκε ότι δεν βρίσκονταν υπό την... επήρεια περίεργων ουσιών, η Σαμ Σμόλινγκ περιέγραψε το απόκοσμο θέαμα, χαρακτηρίζοντάς το ως «δύο ξεχωριστά ορθογώνια τριών διαστάσεων που περιστρέφονταν κοντά μας με διακριτικά φώτα στα πλάγια».

Και πριν προλάβουν να μιλήσουν οι... κακοπροαίρεται που δεν πείθονται από την αφήγησή της, πρέπει να ξέρουν ότι η όψη του UFO ήταν τόσο καθηλωτική που κανείς από τους δύο δεν τόλμησε να βγάλει το κινητό και να το καταγράψει...

«Πετούσε χαμηλά, κοντά μας και μετά έκανε αναστροφή και απογειώθηκε ξανά, μένοντας σστον ουρανό για μία ώρα (ίσως και περισσότερο αλλά έπρεπε να φύγουμε. Ήταν πολύ μικρό για να το βγάλουμε βίντεο, αν και ο Κρις το είδε να περιστρέφεται με τα φώτα του να αναβοσβήνουν (εγώ έβλεπα μόνο την εξωτερική λάμψη του διότι δεν έχω τόσο καλή όραση). Θα μπορούσαμε να το έχουμε βιντεοσκοπήσει όταν πετούσε δίπλα μας, αλλά ήμασταν και οι δύο τόσο συγκλονισμένοι για να βγάλουμε τα κινητά μας. Συν ότι δεν θέλαμε να το χάσουμε από τα μάτια μας, ό,τι κι αν ήταν αυτό. Έμοιαζε τεράστιο, όχι σαν την τυπική μορφή UFO που αναφέρουν οι άνθρωποι κατά καιρούς. Δεν έβγαζε τον παραμικρό θόρυβο. Ήταν σαν δύο ξεχωριστά ορθογώνια τριών διαστάσεων που περιστρέφονταν με διακριτικά φώτα στα πλάγια».

Κλείσιμο
samsmalling
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μίτροβιτς

ΠΑΟΚ: Θετική εισήγηση Λουτσέσκου για Μπάμπα

Ο… YouTuber Logan Paul δεν βγήκε νοκ άουτ από τον Floyd Mayweather!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης