Μουσταφά Μουσταφά: Τι λέει για τις «δηλώσεις» του ότι η «Ελλάδα είναι κρατίδιο της Γερμανίας»

Μουσταφά Μουσταφά: Τι λέει για τις «δηλώσεις» του ότι η «Ελλάδα είναι κρατίδιο της Γερμανίας»

Το θέμα ανέδειξε με ερώτησή του στην Κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος - Διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή του στο επίμαχο τουρκικό δημοσίευμα ο Συριζαίος Βουλευτής

Μουσταφά Μουσταφά: Τι λέει για τις «δηλώσεις» του ότι η «Ελλάδα είναι κρατίδιο της Γερμανίας»
Κατηγορηματικά διέψευσε με σημερινή του δήλωση ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά τις «δηλώσεις» του που περιλήφθηκαν στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας και μεταδόθηκαν από τον αντίστοιχο τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως ανέφερε σε χθεσινή ερώτησή του προς την Κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος
, ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός StarTv μετέδωσε πως ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».

«H οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε κρατίδιο της Γερμανίας. Το Βερολίνο εμπόδισε την έκδοση των μελών της FETÖ. Δεν αντέχαμε τις πιέσεις της Τουρκίας αλλά αν τους στέλναμε αυτό θα ενοχλούσε την Γερμανία», φέρεται να είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με το StarTV.
Κλείσιμο

«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017.Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελλογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης