Καραμανλής προς Σαμαρά: Έχω βαρέθει να σε χειροκροτώ (βίντεο)

Καραμανλής προς Σαμαρά: Έχω βαρέθει να σε χειροκροτώ (βίντεο)

Έχοντας εκ δεξιών τον Αντώνη Σαμαρά και εξ ευωνύμων τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο πρώην πρωθυπουργός ξέσπασε στα γέλια

Καραμανλής προς Σαμαρά: Έχω βαρέθει να σε χειροκροτώ (βίντεο)
Η ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ με αφορμή τα 42 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος ήταν η πρώτη «βαριά» πολιτική εκδήλωση στα νέα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο.

Στην πρώτη σειρά των πολιτικών στελεχών κάθονταν τέσσερις πρώην αρχηγοί της ΝΔ. Ήταν όλοι εκεί. Από τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Γιάννη Πλακιωτάκη (είχε διατελέσει πρόεδρος της ΝΔ μετά την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη και μέχρι την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη).

Ο τηλεοπτικός φακός, που τόσα και τόσα έχει αποκαλύψει εκθέτοντας ακόμη και τους καλύτερους ρεπόρτερ, σε κάποια στιγμή στην έναρξη της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη γύρισε εκεί που κάθονταν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί. Στο πλάνο δέσποζε ο Κώστας Καραμανλής, με τον Αντώνη Σαμαρά εκ δεξιών του και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξ ευωνύμων του. Ξαφνικά, ο κ. Καραμανλής γυρίζει προς το μέρος του κ. Σαμαρά. Ο Αντώνης Σαμαράς χαμογελά και ο Κώστας Καραμανλής γελώντας φαίνεται να λέει στον εκ δεξιών του καθήμενο: «Έχω βαρεθεί να σε χειροκροτώ...».

 Σήμερα έλυσε τη σιωπή του και μάλλον είπε στον κ. Σαμαρά ένα από τα γνωστά καλαμπούρια για τα οποία θεωρείται διάσημος.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης